Dilek Sarikas
Advocaat

Yunus Palit
Jurist

Bedrijfsrecht

Bent u ondernemer? Heeft u een eigen bedrijf of bent u van plan een eigen bedrijf te beginnen? Dan bent u met iedere juridische vraag omtrent het ondernemerschap bij ons aan het juiste adres.


Ondernemen is risico nemen. Laat dit u echter niet weerhouden van het ondernemen. Sarikas & Agayev Advocaten heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsrecht. Wij kunnen u adviseren over uiteenlopende bedrijfsrechtelijke kwesties, onder andere bij:

– Oprichten en structureren van vennootschappen;
– Opstellen en beoordelen van overeenkomsten en algemene voorwaarden;
– Incassozaken en aansprakelijkstelling;
– Geschillen met derden, zoals banken, verzekeraars en gemeentelijke instellingen;
– huur of verhuur van bedrijfsruimte;
– alle andere vraagstukken met betrekking tot het bedrijfsrecht.

Voorkomen is in de meeste gevallen veel beter en goedkoper dan genezen. Het vooraf oriënteren over de juridische aspecten van voorgenomen handelingen kan problemen voorkomen.

Onze advocaten zien een uitdaging in het tot een goed einde brengen van complexe zaken. Juridische zaken vragen veel tijd en energie, die u als ondernemer liever steekt in uw bedrijf. Daarom wilt u een advocaat die het vertrouwen geeft dat uw belangen in de juiste handen zijn. Bij ons kantoor bent u op het juiste adres voor effectieve en gespecialiseerde rechtshulp.

Wilt u ons als uw huisadvocaat? Neem dan ons MKB-jaarabonnement .

Daarmee krijgt u rechtszekerheid in huis.

Neem contact op met ons