Sarikas & Agayev advocaten

Advocaten waar u op kunt rekenen

Professioneel hulp bij uw juridische zaken kan een moeilijke klus zijn. Laat onze gespecialiseerde advocaten een last van uw schouders nemen, zodat u weer vooruit kunt!


‘Kantoor met oplossingen’


Helder

Wij zijn helder in ons advies, over onze aanpak en de verwachte kosten.

Krachtig

Wij staan voor onze cliënten (persoonlijke benadering en redelijke tarieven).

Specialist

Onze advocaten hebben een hoog kennisniveau op hun expertise-gebied.

Oplossingsgericht

Uw zorg is onze zorg. Wij zoeken voor onze cliënten een passende oplossing.OVER ONS

Sarikas & Agayev Advocaten is een jong Rotterdams kantoor met een frisse kijk op de advocatuur.
Ons kantoor onderscheidt zich door onze praktische insteek, de persoonlijke benadering en onze redelijke tarieven.
Onze advocaten en juristen spreken de Nederlandse, Engelse en Turkse taal.

HET TEAM

‘Advocaten met kennis, ervaring en passie’

LAATSTE BLOGS

REVIEWS

4,9/ 5

OP GOOGLE REVIEWS

4,8/ 5

OP FACEBOOK REVIEWS

Na mijn contact met verschillende advocaten die mijn zaak niet in behandeling wilde nemen ben ik eindelijk goed doorverwezen naar de juiste advocaat die mijn zaak in behandeling heeft genomen. Ik had het vertrouwen tevens bijna verloren, maar door de juiste hulp die ik heb gekregen door de advocaat genaamd Sarikas heb ik met alle vertrouwen dankzij de advocaat mijn zaak gewonnen in een hele korte tijd. Ik ben zeer tevreden, de advocaat luisterde aandachtig en was erg oplossingsgericht bij het behandelen van mijn zaak. Een minpunt; de advocaat heeft het altijd de druk.

V. Duman

Mevrouw Sarikas heeft mij geholpen in een zaak tegen mijn oude huisbaas. Ondanks dat de tegenpartij niet meewerkte, hebben wij de zaak gemakkelijk gewonnen. Mevrouw Sarikas is correct en vriendelijk en is zelfs naar de andere kant van Nederland gereisd om de zaak af te ronden. Veel geluk gehad dat ik hier terecht ben gekomen.

Lucas Wouters

Ali Agayev zijn wij heel veel dankbaar! Top advocaat die er helemaal voor gaat! Jammer dat we je heel laat zijn tegengekomen 🙂

S. Gok

Mevrouw Sarikas heeft mij geholpen in een zaak Van de UWV uitkering en we hebben gewonnen super blij met het resultaat.Daar voor had ik nog een aardbeizak ook met super goed resultaten dankzij Mevrouw Sarikas.

Sibel Ramadan

Ali Agayev is de beste advocaat die wij in al die jaren gehad hebben. Hij weet heel goed hoe hij te werk moet gaan en geeft altijd genoeg informatie aan zijn cliënten. Naast een goede advocaat is Ali ook nog een top persoon. Hij heeft echt met ons meegeleefd al die tijd en hij heeft ons altijd goede hoop gegeven!Heel erg bedankt Ali!

M.S.